Szigetvári Takarékszövetkezet

A Szigetvári Takarék közel 60 éves története a helyiekből táplálkozó és a helyben maradó értékteremtésről szól.

Takarékunk stratégiai célkitűzéseinek központi motívuma üzleti hatékonyságunk fejlesztése, növelése.  Ügyfeleink elégedettségének, bizalmának, lojalitásának megőrzése és növelése érdekében kulcsfontosságúnak tekintjük az ügyfélközpontú magatartást, a szolgáltatás és kiszolgálás minőségének javítását. A folyamatos innovációt a modern technikai feltételek biztosításával, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó termékfejlesztéssel és munkatársainak folyamatos szakmai képzésével valósítjuk meg.

A Szigetvári Takarék mára a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációjának egyik legnagyobb takarékjaként, azon túl, hogy közel negyvenezer lakossági ügyfél számára nyújt pénzügyi megoldásokat, kiemelt szerepet tölt be a mikro és a kis- és középvállalatok életében, biztosítva a gördülékeny működéséhez szükséges pénzügyi hátteret. Közel tízezer egyéni vállalkozónak, kis- és közép vállalatnak nyújtunk teljes körű banki szolgáltatást a számlavezetéstől, a befektetési lehetőségeken keresztül, akár a személyre szabott, egyedi finanszírozási konstrukciók kidolgozásáig.

Ügyfeleink kiszolgálása mellett, érzékenyen figyelünk a társadalmat foglalkoztató kérdésekre. Elkötelezett célunk a takarékszövetkezeti alapértékek megtartása, a hagyományok és a helyi értékek megőrzése. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy "A felelős magyar bank" jelmondatunkat továbbra is joggal viselhessük, és értékes tartalommal tölthessük meg.

Éppen ezért tartjuk fontosnak azt, hogy a Pécsi Tudományegyetem fennállásának 650. évfordulója méltóképpen kerüljön megemlékezésre, hiszen az ország első egyetemeként nagy múltjával, tradícióival hozzájárul a város fényének emeléséhez. Az egyetem elsődleges célja ugyanakkor az, hogy a felnövekvő generációk számára magas színvonalú képzéseket biztosítson, annak érdekében, hogy megtalálják számításaikat. Mint az pedig köztudott, a humán tőkébe történő befektetés, az egyik leggyümölcsözőbb invesztíció.

Szigetvári Takarék
Pécs, Bajcsy-Zs. u. 7.
+36 72 514-222
kozpont@szigetvaritakarek.hu