Véget ért az EFOTT. Házigazdaként búcsúzik a PTE

Az EFOTT több tízezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a magyar fiatalok körében. A szervezők koncertekkel és különböző színes programokkal készültek, ahogy a PTE is számos aktivitással várta házigazdaként a szórakozni vágyó fiatalokat.

 

 

Strand, color party, habparty, kertmozi, színház, wakeboard, street food, bungee jumping, strandfoci, és jó pár nemzetközi név és több, mint 120 magyar fellépő várta az idei fesztiválozókat.

dsc_0986_0.jpg

Az utolsó napon olyan fellépőket hallhatott a közönség, mint az Irie Maffia, a Tinie Tempah, a Tankcsapda, Majka és Curtis, de ott volt az Anna and the Barbies, valamint a Lóci játszik is.

Természetesen a szívünknek legkedvesebb koncert szombaton volt, ahol a Halott Pénz a PTE új dalát, az OTTHONT is előadta. Persze nemcsak a dalban jelent meg Pécs, hanem a színpadon is, ahol a PTE Táncegyüttes együtt bulizott az együttessel.

Egyetemünk a PTE Pavilonnal és számos már programokkal várta a fesztiválozókat, az esemény minden pontján találkozni lehetett a piros pólós, PTE 1367-et hirdető sportoló/ szervezkedő/táncoló/fülig érő szájú PTE-s hallgatókkal.

efott_face_5.jpg

Reméljük, hogy ti is annyira élveztétek ezt a pár napot, mint mi házigazdaként! Jövőre újra EFOTT!

efott_face_3.jpg