Ötletpályázat a Pécsi Tudományegyetem hallgatói és munkatársai részére az egyetemalapítás 650 éves jubileumára hagyományteremtő céllal

A Pécsi Tudományegyetem 2017-ben ünnepli a pécsi egyetemalapítás 650. évfordulóját. Ennek alkalmából megrendezett jubileumi eseménysorozat alapvető célja a PTE hazai és nemzetközi elismertségének jelentős emelése, az egyetemi öntudat és elhivatottság erősítése az oktatókban, dolgozókban, a jelenlegi és végzett hallgatókban egyaránt. 

A jubileumi díszünnepség részeként, 2017. szeptember 1-jén került sor az Egyházmegye területén, a Középkori Egyetem épületének közelében Nagy Lajos király és Vilmos püspök szobrának felavatására is.

Jelen pályázat célja az egyetemalapítás eszmeiségének, a műemléki terület és az egyetem mai jelentőségének megfelelő, olyan hallgatói és dolgozói ötletek összegyűjtése, melyek emelnék a "hely szellemének" értékét a Pécsi Tudományegyetem hallgatói, oktatói és dolgozói körében.

Pályázat beadási határideje: 2017.11.15. 11:00

Beadás módja: a pályázati öltet 1 db zárt csomagként a Rektori Hivatalban adható le (részletes információk a letölthető pályázati felhívásban)

Pályázatok díjazása:

I. helyeztett: bruttó 200 000 Ft
II. helyeztett: bruttó 100 000 Ft
III. helyezett: bruttó 50 000 Ft
A szakmai zsűri javaslatot tehet különdíjra is. 

Ide kattintva érheti el a további információkat és töltheti le a teljes pályázati felhívást.