Kamarai egyeztetés a jubileumi projekt kapcsán

A Kamara idén másodszorra szervezte meg szeptember 16-án azt az egyeztető fórumot, amelynek témája a Pécsi Tudományegyetem fennállásának 650 éves évfordulójára szervezendő rendezvénysorozat. Ez alkalomból a PTE egész évben szervez tudományos konferenciákat, sport-, és más kapcsolódó rendezvényeket.

kamaraepulet3.jpg

A PTE Jubileum650 Projekt szakmai vezetője, Dr. Jarjabka Ákos részletesen ismertette a projekt eddigi történéseit, már lezárt programjaik tapasztalatait, és ez alapján a várható programok megvalósításához szükséges együttműködési lehetőségeket a vállalkozókkal.

_mg_9941_20151103_csortos_szabolcs_1.jpg 

A kerekasztal beszélgetésen 22 vállalkozó jelent meg, akik mind fontosnak tartották, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a rendezvények, különösen a 2017. szeptember 1-jei díszünnepség lebonyolítását, szállások biztosítását, ugyanis a 2017. szeptember 1-jei főrendezvényre több mint 1 000 főt várunk a helyi résztvevőkön felül. Elhelyezésük, vendéglátásuk és logisztikájuk is jócskán próbára fogja tenni a helyi szolgáltatók kapacitását. 

A kerekasztal beszélgetés eredményes volt, hiszen a megjelent válallkozók további ötleteket adtak a jubileumi programsorozattal kapcsolatban, és felajánlották együttműködésüket a továbbiakra nézve is.
 
A PTE célja a partnerség kialakítása és minél több partner szervezet bevonása az együttműködésbe (város, kormány, EU), amely tevékenységeket az Egyetem központilag koordinál és a Kamara közvetíti ezeket a vállalkozók irányába.

Bővebb információ: http://www.pbkik.hu/hu/kereskedelemfejlesztes/cikkek/kamarai-egyeztetes-...