PTE 650 Jubileum a Neveléstudományban

A Neveléstudományi Intézetés a Neveléstudományi Doktori Iskola Múlt, jelen, jövő című programsorozata méltóképpen kíván reflektálni az egyetem 650 éves jubileumára, az egyetemi hagyományokra. A programsorozat három sarokpontja a sokszínűséget, a pluralitást és a befogadást jelképezik. 
Múlt: Az Intézethez és jogelődjéhez köthető történeti kiállítás
Jelen: A négy műhelyfoglalkozás hivatott bemutatni az Intézet jelenlegi tevékenységeit az érdeklődőknek így betekintést engedve a tudományos kutatások, fejlesztések világába. A tervezett műhelyfoglalkozások mindegyike egy-egy szegmensét mutatják be a sokszínű egyetemi létnek: Interaktív társasjáték- az érzékenyítés jegyében, Matematikai kompetenciafejlesztés – az élményalapú tanulás tekintetében, Befogadó egyetem – az egyetem, mint befogadó közeg, Interaktív séta - a neveléstudományhoz és a tanárképzéshez köthető pécsi helyszíneket modern IKT eszköz segítségével ismerhetik meg az érdeklődők, miközben megismerkedhetnek a legújabb, oktatásban használatos eszközökkel (interaktív tábla, on-line tananyag)
Jövő: A fórum a tanárképzést és a neveléstudományt helyezi középpontjába. Meghívott előadók, alumnusok és a résztvevők segítségével tárulnak fel azok a lehetséges utak, melyek a fejlődést szolgálhatják. 

Kapcsolattartók:

Dr. habil. Mrázik Julianna
mrazik.julianna(at)pte.hu

Szücs-Rusznak Karolina
rusznak.karolina(at)pte.hu

Esemény dátuma: 
2017. május 13. 08:00
Célközönség: 
Publikus
Esemény helyszíne: 

Pécs, Ifjúság útja 6/B