International Spring - Multikulturalitás és Vállalkozói kapacitásfejlesztés a multikultúra jegyében - Middlesex University London validációs látogatása

A brit Middlesex University London és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar között fennálló oktatási együttműködés és a közös képzési programok indításának 20 éves évfordulójának megünneplésére került sor 2016 novemberében. A rendezvény célja az volt, hogy a képzési program hagyományainak és történetének felidézésével rámutasson annak innovatív, modern szemléletű karakterjegyeire és a Pécsi Tudományegyetem és a Kar életében betöltött jelentős szerepére.

A partneri kapcsolat építésének és közös képzések folytatásának következő lépése a  Master of Sciences Enterprise Development and Entrepreneurship (továbbiakban, MSc EDE) képzés validációja, melyet a Middlesex University London végez. Ennek következtében a PTE-s diploma mellett a KTK Middlesex University által jegyzett diplomát is kiadhat a végzős hallgatóknak. A validációs folyamat egyik  lépése egy hattagú látogatóbizottság helyszíni ellenőrzése, amire 2017 márciusában kerül sor. Ekkor a bizottság felméri a KTK kompetenciáját, fizikai adottságát, s javaslatot tesz a képzés validációjára vonatkozóan.

Kapcsolattartó:

Dr. Bedő Zolt
Rácz Gábor
raczgabor(at)ktk.pte.hu
72/501-599/23488

Esemény dátuma: 
2017. március 16. 08:00 - 2017. március 17. 16:00
Célközönség: 
Meghívottak
Esemény helyszíne: 

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar
7622 Pécs, Rákóczi út 80.